Hledáte Soukromého Investora?

Investice nebo půjčka od soukromých investorů je cestou jak získat finance pro Váš projekt. Soukromý investor je ochoten poskytovat půjčky na směnku za výhodnějších podmínek než banka. Při poskytování nebankovní půjčky se obvykle nenahlíží do registrů. Výhodou je vždy možnost zástavy např. nemovitosti. Spotřební úvěr tohoto typu se nazývá Americká Hypotéka.

V katalogu soukromých investorů naleznete řešení:

 

Jste Soukromý Investor?

Nabízíte půjčky či investice? Vložte Vaši nabídku poskytnutí investice, úvěru či půjčky.

Půjčky z nebankovních zdrojů ReaNova trade a.s. Půjčky Barta & Bartová

MONEYBRO, s.r.o.

www:
E-mail:
Telefon:721 068 697
Fax:
Adresa: Plzeňská 1270/97
Praha 5 - Košíře
150 00

Moneybro.cz je první poskytovatel tzv. P2P lendingu (přímého úvěrování) v České republice. Moneybro provozuje internetové tržiště, na kterém se setkávají uživatelé, kteří si chtějí půjčit peníze, s uživateli, kteří disponují volnými finančními prostředky k zapůjčení. Cílem Moneybro je přinést na tuzemský trh se spotřebitelskými půjčkami a termínovanými vklady inovaci. Naší snahou je využít vysokých cen služeb klasických bankovních i nebankovních institucí na tomto trhu k prospěchu našich zákazníků. Primárním cílem společnosti je dosahovat zisk způsobem, který představuje vysokou přidanou hodnotu pro své klienty. Moneybro chrání investory komplexními kontrolními mechanismy ověřování bonity žadatelů o půjčku. Jedině tímto způsobem můžeme ochránit investory a stejně tak pomoci žadatelům o půjčku řešit jejich situaci individuálně. Moneybro garantuje oboustranně korektní smlouvy mezi žadatelem o půjčku a investory. Moneybro zajišťuje bezpečnost, transparentnost a zisk oběma typům zákazníků.

Máte zkušenost s tímto subjektem? Vložte komentář!

Tento formulář neslouží pro kontaktování subjektu! (K tomu použijte e-mailovou adresu výše)

* Váš e-mail zůstane skrytý

Aktuality

Den D: Kdo je John Vanhara?

obrazek

V nové řadě realityshow Den D se představil nový investor - John Vanhara. Co stojí za jeho podnikatelskými úspěchy v USA?


Více ...

Den D - investoři opět investují

obrazek Soukromí investoři z oblíbené televizní show Den D čekají na příležitost skvělé investice v další řadě pořadu Den D Více ...

Doména na prodej



Kontaktujte nás ohledně prodeje!

Exkluzivní a navštěvovaná doména na míru pro Vaše podnikání.